Vânătoarea de vacante de Black Friday 2018

Reading Time: 2 minutes

Anul trecut am făcut cea mai buna achiziție de Black Friday pentru vacanta in Lisabona la care visam de câțiva ani. Nu sunt o mare fana a reducerilor de Black Friday. Încă am strângerea de inima când mă gândesc ca poate 30% înseamnă de fapt 7-8% sau ca daca nu stau cu mouseul in mana nu o sa prind voucherele de la retaileri. Dar, experiența mi-a arata ca, unele dealuri sunt pe bune. Iar 7-8% la un zbor către o destinație exotica chiar contează.

Când începe cu adevărat Black Friday 2018?

Pe unele site-uri au început deja. Unii cu 1 Noiembrie, alții la sfârșitul lui Octombrie iar alții încă mai fac teasing. Dar cele mai multe reduceri vor apărea cu 15-16 Noiembrie, așa ca fiți cu ochii in patru pe online.

Online sau offline

In 99 din 100 de cazuri, cele mai fresh oferte sunt pe online. Dar asta nu înseamnă ca nu vei putea găsi ceva in agențiile din apropierea casei, sau a biroului. Cel mai fain ar fi sa ai un prieten la o agenție cu care ai mai lucrat si sa pui o întrebare 🙂

Dar pentru rapiditate si soluții variate, rămâneți la online.

Alerte reduceri Black Friday 2018

Cum spuneam si anul trecut: cel mai bun mod de a te afla in pole position este sa te abonezi la alerte. Pe email in general, acolo e cel mai simplu de dat si unsubscribe pana data următoare.

Iată si listele mele de urmărit!

Pentru bilete de avion:
 1. Wizzair
 2. Ryanair
 3. Lufthansa
 4. Tarom
 5. Blue Air
 6. KLM
Pentru agregatori:
 1. Vola
 2. Skyscanner
 3. KIWI
 4. Momondo
Pentru agenții:
 1. Veltravel
 2. TUI
 3. Christian Tour
Pentru cazari:

Aici raman tot la cautarile de baza pe Booking sau Tripadvisor avand in vedere rezultatele foarte bune de anii trecuti. Iar reducerile acumulate la rezervarile anterioare sunt un plan bun.

Dar acestea sunt doar listele mele: merita sa urmăriți si ofertele celor pe care ii știți din experiența proprie.

Iar daca va țin nervii 🙂 puteți sa stați pana in” Last Minute” si sa participați si la târgurile de turism de la sfârșitul lunii Noiembrie.

Si nu uitați sa va si distrați făcând treaba asta:)!

(Visited 2 times, 1 visits today)