La vremuri noi, proiecte noi

Reading Time: 2 minutes

Cum stăteam așa, mai mult prin casă, anul acesta am zis să fac ceva bun. Nu neapărat de mâncare. Dar dacă tot am avut atât timp să ne adaptăm la noua situație, măcar să facem și ceva concret, un proiect.

Am făcut zeci de planuri de călătorie pe care n-am apucat să le mai punem în practică. Dar, timid am reînceput să ieșim din casa. Excursii de o zi, să mai vedem țara asta frumoasă. și așa am început să îmi dau seama că am nevoie de lucruri simple. Am început cu un mijloc de transport sigur. Așa că am renunțat la zborul cu avionul. Pentru o perioadă.

Cât despre unde mergem, cele mai sigure destinații mi s-au părut cele mai apropiate de casă. Așa că turele de vară au însemnat locuri pe care le-am mai văzut, familiare dar pe care acum le vad altfel. și am întâlnit mulți oameni care mi-au arătat că am dreptate să cred în viitorul călătoriilor pe mai departe.

Mulți dintre proprietarii de pensiuni și case de vacanță au fost încercați dar au făcut posibil ca orice călător să se simtă în siguranță în casa lor. Mulți prieteni au ales să iasă din obișnuitul lor mod de a călători și de a vedea lumea, căutând, cu precădere, cazări sigure și de cele mai multe ori, unifamiliale.

Proiect Pur Românesc

Și așa am decis să mă implic într-un nou proiect pornit de alți pasionați de vacanțe pur românești, Via Romania.

Este un loc, virtual, ca majoritatea în ziua de astăzi, în care am găsit o fereastră către Romania. De aici începe fiecare vacanță locală, în siguranță.

Aici, se vor aduna fiecare pensiune, camping, casă de vacanță sau cabana ce vor asigura o oază de relaxare sigură, plăcută și confortabilă pentru fiecare persoană care-și dorește să străbată țara în lung și în lat. Veți găsi recomandări de trasee montane, harta campingurilor din Romania și multe articole despre destinațiile alese sau pe care vi le-ați propune.

Până la noi aventuri în jurul lumii cu Fericescu, vă invit să vă faceți planuri aproape de casă și în siguranță și pe via-romania.ro.

(Visited 55 times, 1 visits today)