Reduceri de BF 2017, cine nu vrea sa călătorească ieftin?!

Reading Time: 2 minutes

Sunt in poziție de start de weekendul trecut:)

Parca aud: “Pe locuri, fiti gata: reduceri!!” Giiiz. Serios, nu sunt ahtiata după reduceri. Dar daca tot se fac: înseamnă ca Dumnezeu i-a dat un pont Omului si acesta, Ta-da: a creat Back Friday.  Doar nu i-a dat pontul degeaba, nu? Si cine sunt eu sa nu iau de buna vorba Domnului?

Si am zis ca tot se apropie Crăciunul si e momentul sa fim mai buni, cu noi, cu cei din jurul nostru așa ca m-am apucat de navigat printre anunțuri si oferte de reduceri. Si am făcut o lista succinta. De fapt mai multe listuțe, tot succinte. Si le impart cu voi <3

Cine s-a anunțat cu oferte de reduceri pentru vacante pana azi de dimineață?

Categoria companii aeriene:

  1. RyanAir
  2. Blue Air
  3. Wizz Air
  4. Tarom

Categoria agenții:

  1. directbooking
  2. fly-go.ro
  3. veltravel.ro
  4. bestbuytravel.ro

Bonus news: la Emag vor intra vouchere de reduceri de la Tarom si la diverse pachete turistice!!

Iar daca nu va săturați de agitație sau nu ați găsit ce căutați, mai aveți o șansă începând cu 24 Noiembrie si pana in 27 Noiembrie, pe Skyscanner, începe sesiunea de Black Friday 2017.

In concluzie: daca vreți sa ajungeți musai in câteva destinații interesante fiți cu ochii in 10, înainte de a accesa alertele pentru reduceri la anvelope de iarna, trollere, bocanci, cosmetice, jeansi, kitchen aid (sincer, daca vedeți trimiteți-mi un mesaj), congelator mic, flip-flops, plasa portbagaj Honda….

După cum spuneam, nu stau lipita de laptop dar alertele încep sa intre deja pe telefon 🙂

Spor la achiziții de pe 17 Noiembrie!

(Visited 13 times, 1 visits today)