Prima oprire in San Nicolas: Charlie’s Bar

Reading Time: 2 minutes

Atunci când ajungi prima oara intr-un loc habar n-ai de unde s-o apuci. Cu toate ca-ti faci planuri de acasă, sau in drum spre. Dar sigur te apuca foamea si mai ales setea. Setea e criminala. Te usucă pana când intri in primul pub.

Ei bine, Charlie’s Bar este primul pub care le vine in minte tuturor atunci când ii întrebi de un loc simpatic in care sa bei o bere locala.

Aproape un de secol de istorie

Din 1941, pe când niciunul din noi nu se gândea la Aruba:), de fapt bunica-mea nici nu auzise de Aruba. Revenind, barul s-a deschis acum mai puțin de un secol pe insula. Iar localnicii cat si turiștii si-au lăsat amprenta peste băruleț in cel mai frumos mod. Pe când tot turistul vrea sa plece cu un suvenir acasă, la Charlie’s Bar trebuie sa lași cate o amintire.

Nu doar pereții sunt ticsiți cu mii de poze si vederi dar peste tot, in bar, atârna de tavan amintiri si cumva, tot se mai găsește loc pentru cate ceva.

Mănâncă local” a rămas deviza noastră

La Charlie’s, din fericire, înafara renumelui câștigat pentru ciudățenia locului, se regăsesc si preparatele cele mai proaspete din Caraibe. Pentru ca da, mâncarea este pe baza de peste si fructe de mare.

Plus o bere rece!

(Visited 14 times, 1 visits today)