Rovaniemi, acasă la Moș Crăciun

Reading Time: 2 minutes


Suntem tot timpul in graba. Pana si planurile ni le facem in graba iar uneori nu mai apucam sa plănuim nimic. Dar ce ar fi sa facem un Crăciun in viteza? De fapt de câțiva ani, tot așa îl facem. Fast forward Crăciun. Dar s-ar putea sa va dau măcar o idee din timp: cum ar fi sa fiți cu un pas înaintea lui Moș Crăciun?

Cel mai ușor intru in dispoziție de Crăciun ascultând poveștile. Sau inventându-le 🙂 Si întrebările copiilor: De unde vine Moșul? Câți reni are? De ce are reni? Ce mănâncă Moș Crăciun? Cine strânge scrisorile din geam? De unde vine zăpada?

Știu ca nu aveți timp de inventat povesti. Si câteodată nici de citit. De făcut cumpărături. ..este si mai complicat. Dar poate ca lipsa de timp va duce catre cea mai frumoasa poveste 🙂 Fiti atenti!

Cum ar fi sa livrați scrisoarea direct la ușa Moșului?

Toata povestea pe scurt: luați scrisoarea, mergeți pana acasă la Moș Crăciun, bateți la ușa! Înmânați scrisoarea elfului care deschide si apoi va plimbați pentru restul de povestiri prin Satul lui Moș Crăciun.

Puteți sa vedea ferma de reni sau sa va plimbați cu săniile trase de câini. Sau poate un tur de fabrica de prăjituri in SantaPark.

Planul

Plecați Joi, pe 20 decembrie catre Rovaniemi si va întoarceți pe 23 sau 24, fix la timp sa împodobiți bradul 🙂 Am făcut o simulare de zbor aici si nu arata rău de loc. Mai ales ca aveți timp si de învârti prin Moscova si Helsinki intre escale.

Pentru cazare va puteți inspira din ofertele de pe AirBnB (super drăguțe) sau din agregatoarele cunoscute.

Scurt si la obiect

In week-end, printre toate activitățile de la Școala de Magie a Elfilor, degustările de turta dulce de la Fabrica de Dulciuri, sa trimiteți câteva cărti poștale de la Oficiul Postal din Santa Park. Iar apoi, lăsați scrisoarea, si pe cele de la prieteni, la ușa lui Moș Crăciun. Gata!

25 Decembrie

Dis de dimineață, acasă, verificați cadourile de sub brad. Pun pariu ca au ajuns toate cele de pe liste. Asta înseamnă livrare speciala:)

Asta este doar o idee. Altfel, ne putem intalni oricand, in alergatura dinaintea Craciunului, pe langa casa:) 

PS: Daca va bate gândul sa rămâneți si de Crăciun, lucrurile se complica puțin. Atunci, Rovaniemi este ocupat total iar activitățile sunt rezervate de mult. Nici nu mai discutam de preturi.

(Visited 5 times, 1 visits today)