Living Coral: culoarea anului 2019

Reading Time: 2 minutes

In afara faptului ca astăzi este dimineața in care caut asiduu prin clăpari, botine sau cizme toate dulciurile de la Mos, am primit si o veste buna. Culoarea anului anunțata de Pantone este Living Coral!

Ceea ce m-a inspirat sa caut in pozele mele din calatorii si totodată prin dulapuri după culoarea minunata. Si așa mi-am adus aminte sa caut si cele mai bune locuri pentru snorkeling sau scuba dar si cele mai cool locuri de shopping. Cum vin ele mana in mana: călătoriile si cumpărăturile, nu știu. Dar știu ca urmează cele mai bune perioade pentru cumpărături si mă simt inspirata sa va las aici câteva din destinațiile indicate pentru cumpărături indecente.

 

Top cele mai bune locuri de îmbinat utilul cu plăcutul, de sărbători

 

Locul 1: Viena

Viena este un oraș simpatic in care sa petreceți zilele de sărbătoare ale Crăciunului. Mii de cănițe cu vin fiert si sute de magazinașe așteaptă frumos, in centrul orașului turiștii. Si nu numai, chiar si locuitorii orașului fac naveta intre o cana cu vin aromat si o coborâre pe pârtie la Semmering.

De aici am achiziționat pantalonii de ski Living Coral (sau pe aproape).

Locul 2: Barcelona

Boqueria este locul in care orice om găsește ceva colorat Living Coral. N-ai cum altfel. Piața renumita este plina de produse felurite, destinate sa încânte atât vizual cat si toate papilele gustative. Si daca e sa fie curcubeu pe cerul gurii: Boqueria iți da toate șansele sa bifezi culoarea anului.

Locul 3: București

Știu: total neașteptat! Dar daca nu ești gata de plecat in tari străine te poți bucura de „ceva nou” si de la tine de acasă. Sau , mă rog, aproape 🙂 Mi-am adus aminte ca anul trecut, pe vremea asta îmi căutam costum de baie. Si am găsit o combinație superba, la reducerile de Crăciun, de bleumarin cu ce credeți? Exact Living Coral! (mă rog, aduce). Iar daca nu sunteți prieteni cu magazinele: va recomand sa va delectați cu mult Street Art .

 

Peste toate: Oceania

 

Destinațiile de vacante ale anului 2019 ar trebui sa aibă legătură cu bariere le corali, presupun. In concluzie, am început sa vânez oferte pentru  Micronezia, Melanezia și Polinezia pentru a avea ocazia sa-l vad la el acasă Living Coral. Va țin la curent cu ce găsim 🙂

Pana una alta.. am noroc de alt lucrușor drăguț: căciula de snowboard! Pana ajungem noi la corali se anunța ninsorile!

 

(Visited 9 times, 1 visits today)