De ce cel mic este întotdeauna favoritul? Pentru ca snorkeling si nu numai!

Reading Time: 3 minutes

Da, desigur, cu toții știm că cel mic este mereu favoritul: pisicuta, mica stea de mare, mini croissantul. Acest lucru este valabil și pentru Insulele Seychelles. Așadar, spun cu voce tare că La Digue este preferata mea și de aceea o numesc Insula.

De trei ani mă întorc și nu mă plictisesc niciodată. Cele mai frumoase plaje din lume sunt acolo. Și nu numai în opinia mea, ci în conformitate cu Trip Advisor, Islands.com, National Geographic și multe altele.

Adevărat: am început doar să fac scufundări în 2017. Nus’ de ce, dar asta este: am fost cuprinsa de această manie și nu inteleg de ce a fost ilegal ascunsă mie până acum.

În orice caz, acestea sunt cele mai bune puncte de snorkeling pe La Digue.

Snorkeling pe Anse Coco

În locul meu preferat, am găsit 2 pești papagali, peștii care mananca coral, pești albastru-turcoaz, cu dungi verticale, linii orizontale, oblice, pesti albastru electric, galben strălucitor, negru cu portocaliu, albastru închis cu paiete galbene, verde, roz cu cercuri maro toate intr-un rai tropical 🏝 traiesc în orașele mici subacvatice cu arcade și străzi de corali pline cu toate formele și dimensiunile de pești 🐠

 

Iar a doua zi am avut placerea de a inota cu doua pisici de mare 🙂 au fost la fel de curioase ca si noi despre ele 🙂 Pana cand a devenit intr-adevar ciudat ca s-au apropiat prea mult si au inotat in cel mai scurt timp la mal 😀

Snorkeling la Petit Anse

După un rom in nucă de cocos, pe Petite Anse și urmărirea în jurul unui crab mama cu copii in plasa de la brau:))) omul nucă-de-cocos a spus: e cool, ea e câinele meu 🐕. Cred că avea ceva mai mult decât nucă de cocos la bordJ  Așa că am revendicat partea stângă a plajei și ne-am făcut un cuib. Dar smecheria se află încă în apă, doar că nu ai vederea prea bună. Din cauza valurilor, nisipul se amestecă foarte sus și abia vă vedeți. Așa că trebuie să aștepți ape mai calme.

 

Snorkeling la Anse Source d’Argent:

Cea mai cea construcție de corali pe marginea insulei la Digue: parte centura moartă, cu coralul acoperit cu alge marine din care se hranesc diferiti pești. Și centura de corali vii, casă la zeci de mii de pesti, cum ar fi peștele japonez, murena, șarpele de mare 🐍, peștii văzuți pe documentarele TV și timbrele din Seychelles, și crabi în cochilie 🐚!!

Snorkeling pe Grand Anse

Pestele papagal roșu reperat și copiii de pește de umbra neagră alături de multi, multi altii mici electric colorati, urmati de peștele oglindă jucăuși care vă poate face să petreceți întreaga zi în valurile oceanului jucand leapsa.

În afara liniei de spargere a valurilor, pe stânci, există o altă bătălie: ciocnirea crabilor de stanca 🦀. Auto-proclamat “locul meu” disputele între mai multe crabi sunt complet distractive.

Și, nu în ultimul rând, doi rechini galbeni, care sunt numiti rechini lamaie de către localnici, s-au apropiat de țărm pentru a spune “rămas bun”

Pe mai târziu La Digue!

(Visited 24 times, 1 visits today)