Is it .. a bird? Is it .. a plane? Nope. Kitesurfing

Reading Time: 2 minutes

Acum câțiva ani am văzut pentru prima data pe o plaja practicanți de kitesurfing, un Cirque du Soleil al apei si vântului. Ne uitam ca la spectacol. Trick-uri,  sărituri, viteza, adrenalina!

Am privit uimiți dar viața a continuat lin pentru unii dintre noi. Alții, muscați de musca tete s-au apucat de curs. Daca te tentează, cursuri se pot face in Lefkada (Grecia) sau Gokceada (Turcia) cu instructori romani, Dan Teodorescu & Piki Cristescu , recomandarea #fericescu. Ii găsiți pe amândoi aici: www.scoaladekite.ro.

In câteva zile de curs ar trebui sa poți manevra cu ușurința kiteul in apa si uscat, sa te poți  deplasa pe planșa in direcția si cu viteza dorita, fără a te pune in pericol pe tine sau pe cei din jur si având toate cunoștințele teoretice si practice pentru a putea practica in continuare kitesurfingul pe cont propriu. Suna imposibil? Ei bine, peste 50 de elevi au “absolvit” doar anul acesta.

Partea mea preferata legata de acest sport este sa se practica la mare, la soare, in locații fabuloase.

Câteva verificate de noi pana acum: Lefkada (Grecia), Gokceada (Turcia), Aruba (Ins Caraibe), Fuerteventura & Lanzarote (Ins Canare), Zanzibar (Tanzania, Africa), Mui Ne (Vietnam), Le Morne (Mauritius)….  and counting. Ne vedem pe apa!

(Visited 96 times, 1 visits today)