Cadouri de Crăciun pe ultima suta de metri?

Reading Time: 2 minutes

Da, știu acel sentiment! Crăciunul este aproape și încă nu am șansele (intentionat am zis asa) să cumpăr toate cadourile. De ce? Pentru ca viata se intampla si Mos Craciun are atat de multe scrisori. Și pentru că toată lumea are ceva bun pe care pur și simplu nu poți a nu-l prețui.

Am inceput de multe ori lista de uraciosi, dar la sfarsitul zilei, toata lumea din jurul meu a contribuit cu un pic de dragoste la tot anul, asa ca ce mai ramane de facut decat sa si eu dragoste inapoi?

Pentru aceia dintre voi, pentru că eu am rezolvat-o, care sunt în criză de timp, in blocaj de idei de cadou și pentru atât de multe alte motive nu știu ce să ia, iata aici este sfatul meu: cumpăra un bilet dus-întors pentru acele destinații de vacanta care sunt low cost acum. Sau cazarea. Sau ambele, în funcție de bugetul vostru.

Sugestii pentru biletele de avion:

Biletele cu plecari care încep de la 11 ianuarie până la sfârșitul lunii februarie, chiar și în luna martie sunt chilipiruri acum, in acest moment.

Pe Kiwi.com, am găsit o modalitate de a ajunge la Roma cu bagajul de mână și bagajele de cala  incluse pentru doar 69,20 lei.

De asemenea, Qatar și Tap Portugalia au foarte multe oferte pentru începutul anului.

Pont:  Unul dintre voi poate face un abonament de un an la WizzAir, împărțiți costul cu “asociatii” de 30 de euro și călătoriți pe tot parcursul anului cu reduceri de până la 20% pe călătorie. Tot cu Wizz, desigur!

Sugestii pentru cazare:

Vă amintiți de vacanta pe care ați intenționat să o luați pentru sărbătorile Rusalii? Luati in calcul weekendul 26-28 mai 2018 și rezervați acum, veți obține oferte excelente pe “Booking” și “Agoda”.

Pont: Am primit o reducere de 10% la rezervare doar pentru că am fost utilizator “genius”. Și la”afacerea zile” inca 48% din prețul obișnuit. Nu prea mulți oameni planifică vacanțe în avans, cum ar fi cu 6-12 luni înainte.

Știu că nu este o idee mareta de cadouri, dar ai putea lua pe cineva sau pe toată familia sau prietenii prin surprindere. A fost super distractie ultima oară când am făcut o iesire de weekend cu prietenii mei: am pornit in 2 și am ajuns ca peste 10 persoane să plece în Barcelona! O amintire plăcută, vă spun!

Și dacă acest lucru nu ajută, puteți coace mereu biscuiti. Imi plac biscuitii!

(Visited 29 times, 1 visits today)