Locul meu secret

Reading Time: 3 minutes

Exista un loc in lume unde ești in siguranță când călătorești, unde găsești plaje virgine, unde oamenii sunt amabili si nu sunt uragane. Vizuina mea 🙂

Împărtășesc cu voi acest loc dar ssss.. sa-l ținem secret si sa nu mai spunem nimănui.

O insula fericita. Acesta este motto-ul lor. Si îl respecta exact cum un creștin respecta Biblia.

Insula are cat un pic pentru fiecare: apa turcoaz, plaje mari dar neaglomerate, jeep safari pentru cei aventuroși, epave pentru scuba diving, submarine pentru copii si muuulte produse din aloe vera. Chiar le place aloe vera 😀

Pentru mine, Aruba a fost primul loc in care mi-am imaginat ca as putea trai, in locul tarii mele natale.

Iată de ce:

1) Plajele sunt senzaționale!

Eagle Beach este locul cel mai popular de pe insula si il disputa împreuna cu vecina, Fisherman’s Hut, plaja „sportiva”. Fiind cele mai turistice plaje de pe insula, aici veți găsi kitesurferi, windsurferi si alti iubitori ai sporturilor de apa, care trăiesc in armonie cu ceilalți turisti care lenevesc la soare, ca mine.

Cu puțin noroc, aici o poți vedea pe Sarah Quinta Offringa pe placa de windsurf. Sarah, de 12 ori campion mondial la windsurf, este adorata in Aruba. Ii trimitem si noi toata dragostea noastră!

Daca vrei sa mergi cu kayak-ul, da o fuga la Mangel Halto, cu frumoasele lui mangrove.

Si daca vrei o plaja virgina, departe de nebuniile turistice, mergi la Boca Grandi. Aici ai șanse sa vezi broaște țestoase sau crabi, in drumul lor spre mare.

2) Aruba are 365 de zile însorite

Da, Aruba este adevăratul Paradis al Insulelor Caraibe. Nu exista „sezon turistic” sunt 365 de zile însorite. Vestea si mai buna este ca alături de „surorile” sale, Curacao & Bonaire, Aruba este poziționata sub „Hurricane Belt”, fiind protejate de furtuni.

3) Știu cum sa petreacă!

Aruba nu este o destinație pentru clubbing sau petreceri pe plaja, dar când se hotărăsc sa petreacă … o fac cu stil! In luna noiembrie, in fiecare an, toata tara se pregătește de Carnaval: costume, lumini, parade, tot ce iți poți imagina si chiar mai mult…

4) Aruba este mereu surprinzătoare

Cu toate informațiile de pe internet, tot vei găsi locuri secrete, surprinzătoare, care sa te facă sa te îndrăgostești de Aruba.

PS:  V-am zis ca aveți șanse mari sa vedeți flamingo pe insula? 🙂

 

#Aruba #discoveraruba #onehappyisland

 

(Visited 51 times, 1 visits today)