Top 5 cele mai bune hub-uri europene ale companiilor aeriene

Reading Time: 2 minutes

Aproape a sosit momentul pentru următorul nostru zbor lung, iar conexiunile sunt cea mai importantă parte in treaba asta. Așadar, mi-am amintit câteva dintre hub-urile mele preferate din Europa și nu are nimic de-a face cu shoppingul. Iar altele au fost descrise în mai multe dezbateri de-a lungul anilor. In concluzie? Niciunul din următoarele nu va fi hubul nostru următor, dar totuși, iată aici sunt primele 5 din Europa:

  1. Munchen International

Este considerat cel mai bun aeroport din Europa in toate studiile, dar nu de aceea este prima mea alegere. Motivele reale? Ei au o fabrica de bere pe care o puteți vizita. Da, într-adevăr. Ei își produc propria bere în magazinul de artizanat Airbrau și respectă Decretul Purității din 1516.

Și în al doilea rând, există un Kinderland in locație, unde familiile pot avea, pe lângă distracția obișnuită: petreceri de zile de naștere! Si mini golf.

 

2. Schiphol, Amsterdam

Să începem cu începutul. Au dușuri in regim pay per shower. Miroase bine aici.

În al doilea rând, au un muzeu de artă într-o anexă, in aeroport!

Și în al treilea rând: puteți ajunge în centrul orașului Amsterdam în 1,2,3 si.. Bam! Ai un tur al orașului.

 

3. Heathrow, Londra

Știu că am spus că nu are nimic de-a face cu cumpărăturile DAR: Terminal 5. Doar sa intri in T5 și te vei găsi înconjurat de Harrods, Tiffany & Co și poate poți gusta ceva din bucătăria lui Gordon Ramsay.

Iar după ce ai obosit, nu de la cumpărături, poți profita de o ofertă de cabină Yotel. Pentru 40 de dolari, T4 oferă baie in camera și paturi confortabile care nu este o soluție foarte rea la urma urmei.

 

4. Zurich

Aeroportul oferă închirieri de biciclete și patine pentru cei care au o pauza extinsă de zbor.

Pe lângă faptul că puteți ajunge în cel mai scurt timp in centrul orașului Zurich, la doar 10 km de aeroport, puteți opta pentru o excursie la Muzeul Elvețian de Transport din Lucerna

 

5. Dublin (new entry)

Nu râdeți, dar Aer Lingus are tarife foarte competitive pentru zborurile peste ocean. Si nu numai.

Aeroportul Dublin are cele mai mici rate de anulare a zborurilor din topul 40 al celor mai bune aeroporturi europene.

Pentru o călătorie în centrul orașului plătiți o taxă de 12 Euro dus-întors cu Dublin Bus.

Pe lângă toate cele de mai sus, toate ocupantele topului oferă experiențe de shopping minunate. Nu ca as cumpăra ceva din aeroport 🙂

 

(Visited 228 times, 1 visits today)