Tărâmul nebuniei

Reading Time: 3 minutes

Întrebarea 1: Va plac parcurile de distracții?

Întrebarea 2: V-ar plăcea sa stați 1 săptămâna intr-un parc de distracții?

Gardaland este destinația perfecta pentru absolut toata gașca: ca sunteți doar adulți (cu suflet de copii), ca adolescenți, ca familii cu copii, va recomand din toot sufletul Italia, Lago di Garda, Gardaland.

Povestea începe cu faptul ca exista cazare in campus, adică in mijlocul nebuniei. Nebunia, haosul si gălăgia suprema se termina pe inserat dar oricum nu va faceți griji, după fiecare zi petrecuta in orașul de distracții, veți dormi buștean!

Noi nu am luat in campus pentru ca era super aglomerat si pentru ca am găsit in afara parcului la un preț super rezonabil. (Va dați seama ca in centru universului este ceva mai sărit prețul de normal)

Daca stați mai mult de 2-3 zile, va recomand sa mergeți cu mașina, de la Venezia sau Bologna, Gardaland este la aproximativ aceeași distanta. Iar dup ace va saturați de adrenalina, puteți sa dați o roata in jurul lacului (btw este foarte mare), neapărat sa ajungeți in Sirmione.

Sa ne întoarcem la distracție: daca ajungeți pe 7 Octombrie si va costumați in monștrii, puteți intra in parc cu reducere. Daca lăsați pe alta data, nu-I bai: experiența merita pe deplin banii pe biletul întreg 😀

Sa începem cu cele mai spectaculoase si pline de atenționări: daca aveți probleme cu respirația sau tensiunea, nu stați la coada!! Blue Tornado si Raptor ! Sunt doua roller coastere care mi-au dat ceva palpitații. Suficient sa va spun ca pe moment ce ne apropiam de intrare, mulți viteji se lăsau păgubași? Mwahaha! Never! Cu inima in dinți m-am urcat si a 2-a oara; Nu mâncasem nimic. E mult mai bine! By the way, sunt camere pe tot traseul si va fac niște poze de …speriat :)))))

Dar pentru family fun exista si mai micuțe si mai puțin “ascuțite” sau abrupte in căderi: Mammut si Colorado Boat. Sunt plimbări drăguțele, ca si Fuga da Atlandite, poți sa vezi si lumea care așteaptă la coada. Chiar ai curaj sa faci cu mana celor care te așteaptă sa-ti bagi mințile in cap 😉

E super fun!!!

După nebuniile astea e timpul sa ronțăi ceva ca altfel începi sa vezi lumea cu alți ochi, iar aici chiar ai ce sa ronțăi: sunt doua restaurante si mai multe “on the go”. Noi am ales un bol maaare de fructe proaspete la pachet iar mai pe seara am intrat intr-un restaurant. In afara de multa apa, agitația parcului nu prea m-a îndemnat la mâncare. Mai ales ca știam ca ne vom mai urca intr-un roller coaster 🙂

Daca sunteți adepții unor experiențe mai liniștite puteți vizita Aquariumul. Care bănuiesc ca este cool, doar ca nu am apucat sa-l vedem. De ce? Pentru ca in apropiere de Gardaland, mai exista un alt parc de distracții!! Normal, nu-i așa?

Si aici, In Movieland Park, sunt câteva locuri de pierzanie pentru adrenaline junkies ca mine. “Horror house” este genial! Geniala! Pe bune, daca nu stați bine cu inima, nu intrați! Alta nebunie este Hollywood Tower. Drop down crazy!

In concluzie sunt 2 parcuri senzaționale:  www.gardalant.it si www.movieland.it pentru toate tipurile de distracție, merita vizitate amândouă. Si chiar revizitate cam la 2-3 ani pentru ca oamenii investesc in idei si proiecte noi pentru a ne tine pe noi cu sufletul la gura. La propriu 🙂

PS: ultimele noutăți au venit chiar anul acesta, Shaman, VR roller coaster.

Must go!