Oasis Park Fuerteventura, paradisul celor mici si mari

Reading Time: 2 minutes

Oasis Park Fuerteventura este de departe cel mai frumos parc – rezervație – zoo pe care l-am văzut. Este cu adevărat o oaza pentru animalele de pe insula Fuerteventura, Insulele Canare si un loc unde putem sa-i învățam pe cei mici cum trăiesc si cresc  animalele din zona, cat de importanta este bio-diversitatea, cum trebuie sa ne purtam cu animalele si o ocazie senzațională sa interacționeze cu animale sălbatice.

Pufarina avea 2 ani când a fost prima data si a fost cu adevarat impresionata si povestește tuturor cum a hrănit girafa, ca a văzut papagali, maimuțe, hipopotami si flamingo.

Acestea sunt doar câteva din animalele pe care le-a văzut caci aici se găsesc toate animalele africane (mai puțin leii) si animalele europene si câteva specii împrumutate de pe alte continente: alpaca, lama sau maimuțe pe cale de dispariție.

Noi am petrecut in jur de 4 ore la prima vizita, fără sa obosim noi sau copilul, caci efectiv ne-am plimbat printre ele, am oprit la restaurantele din parc sa savuram o înghețata sau am făcut o pauza sa ne hidratam.

Așadar daca ajungeți in Fuerteventura pont pe bune #fericescu: nu ratați parcul! Pozele cred ca vorbesc de la sine 🙂

http://www.fuerteventuraoasispark.com/en

(Visited 62 times, 1 visits today)