Salut!

Reading Time: < 1 minute

Ne-am apucat de scris. Mai bine spus de povestit experientele de vacanta cu care ne-am intalnit in ultima vreme si care ne-au facut bine si sa ne amuzam de episoadele picante cu care le-am presarat. Sau le-au presarat altii cu care ne-am intalnit pe parcurs si ne-au imbogatit viata.

Ideea e ca amintirile parca nu isi au locul pe un stick sau un hard extern cu denumiri “vacanta vara 2008” sau “revelion 14”. Iar cand se mai ivesc intrebari de spart gheata, la o iesire, de genul “si voi unde ati mai fost in concediu?” parca te gandesti sa nu pierzi ceva detalii si sigur n-ai toate pozele la tine.  Si parca nici intamplarile nu mai suna atat de impresionant.

Am spus “ne-am apucat” pentru ca suntem Escu si Feri (si altii care mai tin minte ce am facut acum 2 saptamani daca pe noi ne lasa memoria, se vor prezenta ei pe parcurs) si chiar daca am vrea fiecare in parte sa castigam la loto (normal ca nu jucam) sa ne permitem excursii in jurul lumii, reusim sa experimentam de cateva ori pe an cate o vacanta incantatoare. Da, suntem oameni normali care strangem ca furnica o perioada sa avem cu ce umbla ca greierii ulterior.

Avem de toate pentru toate buzunarele, si pe buget si pe “bogatie” cand ne permitem. No Paris Hilton here…

Si da, folosim romgleza pentru ca asa am invatat noi la corporatie, deci fara hatereala 🙂

(Visited 4 times, 1 visits today)