Reading Time: 2 minutes

visual by Alexu Toader, Hello Menthol!

Pentru că îmi pasă și pentru că vreau să ajung cât mai repede la bunicile mele. Dar pentru că acum vreau să le protejez #stauîncasă.

#stauîncasă pentru că am zeci de cărți de citit pe care nu le-am comentat cu prietenii.

Sau pentru că nu am apucat să văd toate filmele pe care tata le-a cumpărat de-a lungul anilor. Bine, recunosc, mă mai relaxez și cu Netflix, desigur.

Aveam planuri mari pentru vară, să fac turul lacului Balaton, cu bicicletele împreună cu câțiva prieteni. Încă nu am apucat să fac rezervări pentru că nu știam în ce sens o vom porni.

Acum am timp să fac traseele pe hârtie, sa calculez etapele pe zi, kilometri de parcurs, unde vom dormi, la ce crame vom face degustări și de câte carduri de memorie vom avea nevoie. Pentru că #stauîncasă până trece pericolul.

Și pentru că trebuie să rămân în formă, atât fizic cât și psihic, mă antrenez online. Vă recomand din tot sufletul sesiunile de Yoga și Pilates cu Nelly. Mai o relaxare, mai un zâmbet chiar dacă #stauîncasă.

Pământul se învârte și dacă #stauîncasă. Mai fac și câteva economii. Care mă vor ajuta, atunci când va fi bine, să îmbogățesc colecțiile de scoici, pietre, cărți poștale sau magneți de frigider.

Și pentru că #stauîncasă, vă îndemn să faceți la fel. Nu anulăm planurile de viitor, doar le amânăm.

Stăm în casă pentru cei dragi și pentru noi înșine.  

Micro-campanie a bloggerilor din sfera turismului de conștientizare a problemei Covid-19

(Visited 1 times, 1 visits today)